Bamboe planten

Van alle bamboe die ontdekkers hebben gevonden, hebben wij er ruim 80 voor u geselecteerd die wij op onze bamboekwekerij verkopen. Deze hebben de meest uiteenlopende vormen, kleuren en toepassings mogelijkheden. Voor elke tuin, terras, vijver of balkon is een geschikte bamboe te kopen!

Waar komt de bamboe vandaan?

Bamboe oftewel Bambuseae behoren tot de groenblijvende grassen. De meeste winterharde bamboe zijn begin 19e eeuw door botanici vanuit de koude bergachtige streken van Japan en China en het Himalaya-, en Andesgebergte naar europa gebracht.

Groei en verschil.

De verschillen in groottes, stengels of stammen en bladeren zorgen ervoor dat er voor iedere tuin een passende bamboeplant te vinden is. Veel bamboe hebben de neiging om uit te bereiden, hetgeen eenvoudig kan worden voorkomen met onze wortelbegrenzer. Bamboe bloeit slechts éénmaal per ongeveer 100 jaar, per soort gelijktijdig over de hele wereld! De meeste bamboesoorten overleven dit, behalve de Fargesias. Deze worden uit het nieuwe zaad gekweekt.

Bezorgen op uw address.

Wilt u uw planten laten bezorgen? dat kan!. Wij leveren onze planten snel en effectief, kijkt u hieronder voor de bezorg opties.

 

Per pakje

Kleinere planten tot maximaal 1,75 m voeden en verpakken wij zodanig dat deze eenvoudig per postpakket bezorgd kunnen worden. Kosten zijn afhankelijk van het gewicht. Vraag hiernaar tijdens uw bestelling!

Per pallet

Voor grotere en/of meerdere planten tegelijk maken wij gebruik van een transportbedrijf dat bezorgd per pallet. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van hoeveel planten er op één pallet passen. Vraag hiernaar tijdens uw bestelling!

Plantverhuur

Bij bambooworld zorgen wij voor de beste uitstraling van uw tijdelijke stand of evenement, wij verhuren een groot assortiment aan planten en artikelen voor kortere en langere perioden. Met plantenverhuur, huurt u de planten voor zolang u ze nodig heeft. Bambooworld maakt het geheel compleet door de door u gewenste plant indeling waar te maken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze verhuur-service? neemt u dan gerust contact op.